Το σχολείο μας οργάνωσε και φέτος για την ημέρα της 17ης Νοέμβρη μία εκδήλωση-αφιέρωμα, μνήμης και τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Μαθητές και καθηγητές συνεργάστηκαν με ενθουσιασμό και μεράκι για να αναδείξουν με τον πιο παραστατικό τρόπο τα μηνύματα της 17ης Νοέμβρη 1973, μέσα από μία ποικιλία αφηγήσεων, προβολών, θεατρικών δρώμενων, και χαρακτηριστικών τραγουδιών. 

 Οι μαθητές της Β’ και Γ ΄ γυμνασίου συνεργάστηκαν υποδειγματικά με την κ. Δημότσιου Ευαγγελία , φιλόλογο του σχολείου μας, η οποία επέλεξε, συνέγραψε και επιμελήθηκε τα κείμενα και την σκηνοθετική παρουσίαση των δρώμενων. Πολύτιμη και γενναιόδωρη υπήρξε η συνεισφορά στα σκηνικά, της κ. Διαμαντή Αρτέμιδος, εικαστικού του σχολείου μας, καθώς και του κ.. Πουρνάρα Ιωάννη, μαθηματικού του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, που πρόσφερε την εμπειρία και γνώση του στην τεχνική επιμέλεια, από την αρχή ως το τέλος αυτής της προσπάθειας.

Τέλος, συγκίνηση σε εκπαιδευτικό και μαθητικό ακροατήριο προκάλεσαν τα τραγούδια του Μίκυ Θεοδωράκη που επέλεξε η κ. Κουτσιμανή Τατιάνα, η μουσικός μας, η οποία προετοίμασε και συντόνισε τη χορωδία του σχολείου.

 Μια αξιόλογη συλλογική προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία!