Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 έλαβε χώρα διαδικτυακή συνάντηση των εταίρων του προγράμματος κατα την οποία προηγήθηκε η συζήτηση για την κατάσταση της πανδημίας στις χώρες μας και στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των νικητών λογότυπων από κάθε σχολείο. Το λογότυπο του προγράμματος θα προέκυπτε μετά από ψηφοφορία των μαθητών και των τεσσάρων σχολείων, που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και είναι μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας , η οποία θα αναδείκνυε τον τελικό νικητή.

H Ελληνική πρόταση λογότυπου

Νικητής της Ελληνικής ομάδας : Γιάννης Μπαντής
Ο Γιάννης είναι μαθητής του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου (Ελλάδα). Είναι μαθητής Ρομά. Το χόμπι του είναι η ζωγραφική. Δημιούργησε αυτό το λογότυπο για τον διαγωνισμό λογότυπου του Προγράμματός μας και είναι ο νικητής της ελληνικής ομάδας Erasmus. Στο λογότυπό μας υπάρχει ένα δέντρο γνώσης με όλα τα μαθήματα που έχουμε στο σχολείο. Όταν ο Γιάννης είδε τον τίτλο αυτού του έργου, σκέφτηκε ότι υπάρχουν μαθητές που έχουν μαθησιακές δυσκολίες και οι δάσκαλοί τους αλλά και οι συμμαθητές τους μπορούν να τους βοηθήσουν δουλεύοντας όλοι μαζί. Έτσι, η σκάλα αντιπροσωπεύει τη βοήθεια από τους άλλους μαθητές. Και το μήνυμα είναι «Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στη μάθηση».
Εμείς, οι ευρωπαϊκές χώρες, η Πολωνία, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Βουλγαρία με αυτό το έργο θα βοηθήσουμε τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες παρέχοντας ένα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης.

Bίντεο παρουσίασης της πρότασης για το τελικό διαγωνισμό λογότυπου της Ελληνικής ομάδας του προγράμματος Erasmus+ KA229 με τίτλο “Δημιουργώντας περιεκτικό μαθησιακό περιβάλλον για παιδιά με ειδικές ανάγκες.” Ο Γιάννης Μπαντής, μαθητής της Γ’ τάξης του σχολείου μας, είναι ο δημιουργός του λογότυπου μας. Η μαθήτριά μας, Βάσω Ζερβού, μέλος της ελληνικής ομάδας, σας παρουσιάζει την πρότασή μας

Η Πολωνική Πρόταση λογότυπου

Η Ιταλική πρόταση λογοτύπου

Η Βουλγαρική πρόταση λογότυπου

Στις 27 Ιανουαρίου 2022 σε διαδικτυακή συνάντηση έγινε ο τελικός διαγωνισμός του λογότυπου και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Βουλγαρία. Το λογότυπο του προγράμματος είναι το ακόλουθο

Νικήτρια η ομάδα της Βουλγαρίας

Το λογότυπο του Προγράμματος μας